Produk

Anyar asli 16i-A fanuc cnc controller A02B-0236-B616

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Jepang
Jeneng merek: FANUC
Nomer Model: A02B-0236-B616
Kualitas: 100% diuji ok
Aplikasi: Pusat Mesin CNC
Garansi: 1 taun kanggo anyar, 3 wulan kanggo digunakake
Istilah pengiriman: TNT DHL FEDEX EMS UPS
Kondisi: Anyar lan Bekas
Layanan: Layanan sawise-sales



Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk:

Kualitas apik sing dipercaya lan status kredit sing apik banget minangka prinsip kita, sing bakal mbantu kita ing posisi paling dhuwur. Adhering to tenet saka "kualitas 1st, purchaser paling dhuwur" kanggo Jepang Original Fanuc CNC Machine Control System, Sugeng rawuh ing perusahaan kita. Aja manawa kanggo aran babar blas gratis kanggo njaluk ing tutul karo kita yen sampeyan perlu bantuan liyane.

nambah linuwih saka account Fanuc rumiyin, kang ndadekake kita dadi Supplier unggul CNC controller domestik lan entuk kapercayan customer uga.

Entuk kesenengan klien minangka tujuan perusahaan tanpa pungkasan. Kita bakal ngupayakake banget kanggo nggawe barang-barang anyar lan paling apik, nyukupi syarat khusus lan nyedhiyakake perusahaan pra-sale, on-sale lan sawise-sale kanggo Grosir Jepang Asli Fanuc CNC Spare Parts, Welcome sembarang pitakonan kanggo kita mantep. Kita bakal seneng nggawe interaksi bisnis sing nyenengake karo sampeyan!

Sistem Fanuc Grosir, Servo Drive lan Servo Motor, Kredibilitas minangka prioritas, lan layanan minangka vitalitas. Kita janji kita wis entuk kemampuan kanggo nyedhiyani kualitas apik banget lan rega cukup barang kanggo pelanggan. Kanthi kita, safety sampeyan dijamin.

Seri Fanuc 16i/160i, Seri 16i nggabungake kemajuan paling anyar ing manufaktur, nampilake kemampuan jaringan, Nano CNC System, PMC Kecepatan Dhuwur, nganti 8 kontrol sumbu lan diagnosa troubleshoot. Teknologi lan piranti lunak kontrol GE Fanuc sing wis kabukten wektu nyedhiyakake CNC kanthi kinerja sing luar biasa ing paket sing cilik banget. GE Fanuc Series 160i minangka sistem mbukak CNC kanthi kinerja dhuwur kanthi fungsi GUI sing kompatibel karo Windows 2000.

Kenapa Pilih Kita?

1.We nyimpen luwih saka 10 ewu Transistor ing gudang, iku bisa Cut timbal wektu paling item.
2. Layanan pelanggan ing 1-4 jam. Yen ana pitakon, hubungi sales kita.

3. Tim dhukungan teknis sing berpengalaman. Kita uga duwe layanan ndandani kanggo sampeyan.

4,90 Days babar pisan kanggo kondisi Used, 365 Days babar pisan kanggo kondisi New.

5.2000+ panyedhiya karo kita, kita bisa mbantu sampeyan entuk komponen sing angel dipikolehi.

6.We bisa nyedhiyani gambar lan test video sadurunge dikirim

Detail produk:

Navigasi produk

FANUC AMPLIFIER

FANUC MOTOR

PAPAN PCB FANUC

ENCODER FANUC

FANUC CONTROLLER

SENSOR FANUC

FANUC Ajar PENDENT

OKUMA

   tawaran panas

A860-2000-T301

A860-2070-T301

A02B-0311-B500

A06B-6130-H002

A20B-8200-0541

A20B-2003-0311

A860-2150-V001

A06B-6160-H001

LM64P101

A02B-0309-C001

A06B-6114-H201

A20B-3300-0410

1-tuya2-tuya3-tuya45

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.