Produk

Panel tampilan Mitsubishi GT2710-VTBD 10.4 inci asli layar sentuh mitsubishi hmi

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Jepang
Jeneng merek: Mitsubishi
Nomer Model: GT2710-VTBD
Kualitas: 100% diuji ok
Aplikasi: Pusat Mesin CNC
Garansi: 1 taun kanggo anyar, 3 wulan kanggo digunakake
Istilah pengiriman: TNT DHL FEDEX EMS UPS
Kondisi: Anyar lan bekas

Layanan: layanan



Detail Produk

Tag produk

WEITE CNC piranti:

详情页_01

Kualitas apik sing dipercaya lan status kredit sing apik banget minangka prinsip kita, sing bakal mbantu kita ing posisi paling dhuwur. Adhering to tenet saka "kualitas 1st, purchaser paling dhuwur" kanggo Jepang Original Fanuc CNC Machine Control System, Sugeng rawuh ing perusahaan kita. Aja manawa kanggo aran babar blas gratis kanggo njaluk sesambungan karo kita yen sampeyan perlu bantuan liyane.
nambah linuwih saka merek Fanuc rumiyin, kang ndadekake kita dadi Supplier unggul saka CNC controller domestik lan entuk kapercayan customer uga.
Entuk kesenengan klien minangka tujuan perusahaan tanpa pungkasan. Kita bakal ngupayakake banget kanggo nggawe barang anyar lan kualitas paling apik, nyukupi syarat khusus lan menehi sampeyan perusahaan pra-sale, on-sale lan sawise-sale kanggo Grosir Jepang Asli Fanuc CNC Spare Parts, Welcome sembarang pitakonan kanggo kita mantep. Kita bakal seneng nggawe interaksi bisnis sing nyenengake karo sampeyan!
Sistem Fanuc Grosir, Servo Drive lan Servo Motor, Kredibilitas minangka prioritas, lan layanan minangka vitalitas. Kita janji kita wis tak kemampuan kanggo nyedhiyani kualitas banget lan rega cukup barang kanggo pelanggan. Kanthi kita, safety sampeyan dijamin.
Seri Fanuc 16i/160i, Seri 16i nggabungake kemajuan paling anyar ing manufaktur, nampilake kemampuan jaringan, Nano CNC System, PMC Kecepatan Dhuwur, nganti 8 kontrol sumbu lan diagnosa troubleshoot. Teknologi lan kontrol piranti lunak kontrol GE Fanuc nyedhiyakake CNC kanthi kinerja sing luar biasa ing paket sing cilik banget. GE Fanuc Series 160i minangka sistem mbukak CNC kanthi kinerja dhuwur kanthi fungsi GUI sing kompatibel karo Windows 2000.

Kenapa Pilih Kita?

详情页_05
1.We nyimpen luwih saka 10 ewu Transistor ing gudang, iku bisa Cut timbal wektu paling item.
2. Layanan pelanggan ing 1-4 jam. Yen ana pitakonan, hubungi sales kita.
3. Tim dhukungan teknis sing berpengalaman. Kita uga duwe layanan ndandani kanggo sampeyan.
4,90 Days babar pisan kanggo kondisi Used, 365 Days babar pisan kanggo kondisi New.
5.2000+ panyedhiya karo kita, kita bisa mbantu sampeyan entuk komponen sing angel dipikolehi.
6.We bisa nyedhiyani gambar lan test video sadurunge dikirim

详情页_07

详情页_03

详情页_09

详情页_11

Detail produk:

Navigasi produk

FANUC AMPLIFIER

FANUC MOTOR

PAPAN PCB FANUC

ENCODER FANUC

KONTROL FANUC

SENSOR FANUC

FANUC Ajar PENDENT

OKUMA

 

 

 









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.