Produk

Papan utama sistem fanuc asli Jepang A16B-3200-0730

Katrangan singkat:

Panggonan Asal:

Jepang

Jeneng merek:

Fanuc

Nomer Model:

A16B-3200-0730

jeneng:

Papan sirkuit FANUC

Kualitas:

100% dites OK

Aplikasi:

Mesin CNC FANUC

Garansi:

1 taun kanggo anyar, 3 sasi kanggo digunakake

kahanan:

100% Asli

Istilah pengiriman:

TNT DHL FEDEX EMS UPS

Istilah pembayaran:

T.T Paypal WESTUNION

Wektu Pangiriman:

Ing 3 Dina Kerja

Paket:

Kotak Karton

MOQ:

1 PCS




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.