Produk

Pengontrol sistem robot fanuc asli Jepang A05B-2600-C001

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Jepang

Jeneng merek: FANUC

Nomer Model: A05B-2600-C001 N

ame: Host sistem cnc FANUC

Garansi: 1 taun

Nomer bagean: A02B-0338-B520

Tipe: Separate

Item: piranti utama Fanuc

Simpenan: Anyar lan Bekas

Service: Sales lan Repair

Katentuan Pembayaran: Kabeh ditrima

Wektu Pangiriman: Ing 3 Dina Kerja




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.