Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ora, sampeyan bisa tuku jumlah sing dikarepake, sanajan mung bagean cilik.

Apa wektu timbal rata-rata?

About 1-3days, kita duwe ewu produk ing Simpenan

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank utawa PayPal:

Apa garansi produk?

Garansi 1 taun kanggo New, garansi 3 wulan kanggo Used

Carane packing?

Kita nggunakake papan umpluk kanggo nglindhungi, nggunakake karton kanggo Pack, kita uga bakal ngatur kothak kayu kanggo packing yen perlu.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang. Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang. Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe. Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.