Produk

FANUC 0i-MC CNC System Controller A02B-0309-B500 asli Jepang

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Jepang
Jeneng merek: FANUC
Nomer Model: A02B-0309-B500
Kualitas: 100% diuji ok
Aplikasi: Pusat Mesin CNC
Garansi: 1 taun kanggo anyar, 3 wulan kanggo digunakake
Istilah pengiriman: TNT DHL FEDEX EMS UPS
Kondisi: Anyar lan Bekas
Layanan: Layanan sawise-sales



Detail Produk

Tag produk

Seri 0-C fungsi lengkap: 0-TC kanggo mesin bubut umum lan mesin bubut otomatis, 0-MC kanggo mesin panggilingan, mesin pengeboran lan pusat mesin, 0-GCC kanggo gilingan internal lan eksternal, 0-GSC kanggo gilingan permukaan, 0-TTC kanggo nduwèni alat pindho 4-sumbu lathes

Detail produk:

Navigasi produk

FANUC AMPLIFIER

FANUC MOTOR

PAPAN PCB FANUC

ENCODER FANUC

FANUC CONTROLLER

SENSOR FANUC

FANUC Ajar PENDENT

OKUMA

   tawaran panas

A860-2000-T301

A860-2070-T301

A02B-0311-B500

A06B-6130-H002

A20B-8200-0541

A20B-2003-0311

A860-2150-V001

A06B-6160-H001

LM64P101

A02B-0309-C001

A06B-6114-H201

A20B-3300-0410

1-tuya2-tuya 3-tuya 4 5

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.