Babagan awake dhewe

Kita duwe pengalaman 20 taun ing FANUC

Hangzhou Weite CNC Device Co., Ltd. iki diadegaké ing 2003. Klompok tim pangopènan profesional trampil ndandani, bisa nyedhiyani layanan kualitas kanggo sampeyan.

Kita duwe tim layanan profesional lan standar sing ketat.

Kanthi liwat 20 taun pengalaman ing lapangan FANUC, 40+ engineers profesional, tim sales internasional efisien lan persediaan cekap kanggo entuk Service First jaringan support ing kabeh produk FANUC lan ndandani kanggo donya;

Sampeyan bisa ndeleng apa Weite CNC dipercaya dening perusahaan liyane saka wong liya.

aboutimg

Apa We DO?

Perusahaan Weite khusus lan fokus ing komponen FANUC, kayata amplifier servo & spindle, motor, pengontrol sistem, PCB (papan sirkuit), I / O, lan aksesoris liyane, kita duwe stok sing cukup banget kanthi layanan sing apik lan rega sing cukup,

Kita duwe fasilitas tes lengkap lan personel sing berpengalaman kanggo mesthekake yen kabeh bagean wis diuji kanthi becik sadurunge dikirim.

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk sing berkualitas tinggi lan diwasa, lan sistem layanan sing sampurna, kita wis entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan wis dadi perusahaan kondhang ing industri.

team

Tim Kita

Kita duwe papat gudang ing China kanggo njamin kacepetan pasokan lan pangiriman.

Mungguh ing Hangzhou(markas) Provinsi Zhejiang, Jinhua saka Provinsi Zhejiang, lan Yantai saka Provinsi Shandong lan Beijing.

We are exploitasi pasar internasional lan nemokake agen, lan Sincerely welcome wong-wong sing melu Fanuc bagean saka sak ndonya kanggo hubungi lan ngunjungi kita kanggo kerjasama luwih.

Kenapa Pilih Kita?

1. Kanthi bench test rampung, kabeh barang bakal dites lan ngirim video test kanggo sampeyan sadurunge dikirim

2.Ewonan produk ing saham lan bisa dikirim kanthi cepet

3. Garansi 1 taun kanggo New, garansi 3 wulan kanggo Used

aboutimg2

Ulasan