KENAPA PILIH KAMI?

Fanuc Products

Produk Fanuc

Purchase More Products Online(alibaba)

Tuku luwih akeh Produk Online (alibaba)

BABAGAN AWAKE DHEWE

Golek partner FANUC bisa nggedhekake bathi Panjenengan?

Hangzhou Weite CNC Device Co., Ltd. didegaké ing taun 2003, Kita duwe pengalaman 20 taun ing FANUC. Klompok tim pangopènan profesional sing trampil kanggo ndandani, bisa nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo sampeyan.

 

Kita duwe papat gudang ing China kanggo njamin kacepetan pasokan lan pangiriman. mungguh ing Hangzhou (ing HQ) Provinsi Zhejiang, Jinhua saka Provinsi Zhejiang, lan Yantai saka Provinsi Shandong lan Beijing. We are exploitasi pasar internasional lan nemokake agen, lan Sincerely welcome wong-wong sing melu Fanuc bagean saka sak ndonya kanggo hubungi lan ngunjungi kita kanggo kerjasama luwih.

 

Hangzhou Weite Cnc Device Co., Ltd. – Sistem Fanuc, Amplifier Fanuc (https://fanuc-hz01.en.alibaba.com)

KATEGORI PRODUK

Fokus nyedhiyakake solusi profesional sajrone 20 taun.